54. Ett år med oss Knickedickers! (Två Pappor Om Prylar)

2 januari - 2019

Hej på er. NU har vi faktiskt haft poddcasten under ett års tid, vi har poddat hejvilt för att lösa ett avsnitt per vecka. Ibland har vi lyckats klämma in två avsnitt per vecka, därav blir det lite skevt med avsnittsnummer och så, men nu är det åtgärdat för er.

Vi pratar om vårt gånga är med alla de fantastiska gäster vi haft och alla de grejer vi fått testa. Tack till #Telldus #Enpoddomteknik #AnimusHome #Axicom #TeknikmedEwenson och #KjelloCompany #KjellCoSverige.

 

Vi hoppas att ni vill fortsätta med oss in i säsong två, alltså nästa år. Helt Enkelt.

 

Glöm inte bort stjärnorna eller stjärnan på iTunes och Facebook. Alla medel är goda medel för oss!

Tack för detta år!

Ha det gott,

Två Pappor Om Prylar

Robin & Thomas Lindvall!