82. Spela inte in över öppen fläkt

4 september - 2019

Hej på er – våra trogna och fina lyssnare. Inför dagens avsnitt börjar vi med att be om ursäkt för det extremt usla ljud som vi tvingar er att genomlida. Thomas har precis flyttat in i lägenheten och Robin sitter i ett hotellrum någonstans mellan Timrå och Hagfors. Sen tyckte även fläkten i Thomas MacBook Pro att den behövde göra er påmind om att den också existerar.

Tack vare detta så kör vi ett kortare avsnitt än vanligt.

Men för att någonstans träffa ett passande tema så valde vi självklart att diskutera om detta med att flytta. Framförallt att flytta med sin teknik och även att flytta med barn. Hur jobbigt det är att inte kunna göra som en önskar fullt ut med hela flytten eller hur en skall göra för att komma ihåg vilken lampa som borde sitta vart.

Ha det gott ute i etern så hörs vi igen nästa gång vi hörs!

www.patreon.com/2pop

shop.spreadshirt.se/2pop

 

Lämna inte en recension efter dagens avsnitt, vi törs inte mottaga några betyg på minussidan… Det skulle göra alldeles för ont.

 

Med vänliga hälsningar,

Två Pappor Om Prylar