50. Virtual Reality – Augmented Reality.

5 december - 2018

Tjingeling! Idag tänkte vi försöka oss på ett ämne som handlar om en annan typ av verklighet, VR och AR som förkortningarna är på engelska. Virtuell Verklighet och Förstärkt Verklighet. Vad är det för grejer och hur fungerar det? Nej, vi pratar egentligen inte om hur det fungerar, utan kanske mest om hur det ser ut och hur det känns.

För att försöka ge oss in på ett ämne som vi inte har koll på fullt ut är inte vår stil. Vi pratar om det som ni vet sedan tidigare. ganska löst.

 

Gillar ni veckans avsnitt så vet ni vad som gäller sen tidigare? In på iTunes och ge oss en eller fler stjärnor, valet är helt och hållet ert. Men vi blir väldigt glada om ni skulle vilja ge oss fem stjärnor. Tycker ni i övrigt att podden är bra så får ni gärna berätta om den för era nära och kära eller även era onära och okära. Två väldigt bra ord!

 

Ha det gott!

Med vänliga hälsningar,

Två Pappor Om Prylar