51. Inte ett år, men jävligt nära! Några har ju varit bonus också. Avsnitt alltså.

12 december - 2018

Hej på er! Låt er inte luras av att detta är avsnitt 52… vi har haft tre bonusavsnitt också, vilket får det att se ut som vi spelat in 52 avsnitt, som egentligen borde vara ett år i räknade veckor. Men mitt fel (Thomas) som inte döpt bonusavsnitten som bonus utan valt att ha dem som vanliga avsnitt. Årsavnittet kommer, men om några veckor. I dagens avsnitt pratar vi om 3D-skrivare, lite om hur de fungerar men framför allt vad en kan göra med dem. Vi önskar gärna att ni skall komma med idéer på vad som skulle kunna vara poddens maskot. Alltså en ”Två Pappor Om Prylar-maskot”. Hur coolt vore inte det att ha?

Skicka dina idéer på detta till Tvapop@gmail.com, har du en 3D-ritning på detta så är det ännu roligare, kom annars bara med förslag så kanske vår ”sponsor” löser det åt oss ändå!

 

Gillar ni veckans avsnitt så smyger ni försiktigt in på iTunes och lämnar några stjärnor åt oss, gärna fler än en, men känner du inte att vi är värdiga av fler så lämnar du i så fall en, eller nej. Lämna ingen i så fall 😉

Ha det gott!

Med vänliga hälsningar,

Två Pappor Om Prylar