59. Elbilar och Tv-avgift.

6 februari - 2019

God morgon på er, eller god dag! Det beror helt och hållet på när ni väljer att börja lyssna på veckans avsnitt av podden. Men hur som helst. Idag pratar vi om elbilar och hur vi TROR att saker och ting fungerar kring detta (i avsnittet lovar vi att köra ett avsnitt där vi läst på riktigt ordentligt om allt detta som har med laddning att göra osv…). Vi hoppas ju bara att ni inte skall tycka vi säger för mycket felaktigheter, gör vi det får ni gärna berätta vad som gäller! Det kan ni skicka in till Tvapop@gmail.com.

 

Vi sitter på varsin plats i detta avsnitt så hoppas verkligen att ni har överseende med att ljudet är som det är. Tack på förhand! <3

 

Gillar ni veckans avsnitt får ni gäran berätta för era vänner vart vi finns att höra och även att vi finns.

Vi har ju också en patreon-sida där ni får lämna gärna får lämna några riksdaler till oss, så att vi har möjligheten att producera mer material med produkter vi skall testa. Vår sida för ”patreoner” är: www.patreon.com/2pop

Vill ni köpa T-shirts eller något annat kul med ett tryck där det står ”Två Pappor Om Prylar” så är ni varmt välkomna att göra det också! Det kan ni göra på;

shop.spreadshirt.se/2pop.

 

Ha nu en riktigt fin dag så hörs vi snart igen!

Med vänliga hälsningar,

Två Pappor Om Prylar!