62. Homeland Security. Säkert hem.

27 februari - 2019

Hej och välkomna till ännu en vecka av sprudlande glädje och information från Robin och Thomas i Två Pappor Om Prylar. Idag skall vi prata om lite säkerhet i hemmet. Eller vad en kanske bör tänka på när en vill ha ett lite säkrare hem. Vad är det bästa att tänka på för detta? Vad ska en skaffa och behövs egentligen larm från exempelvis Verisure/Securitas Direct eller klarar man sig med ett enklare larm som en ”snickrat” ihop själv?

Gillar ni podden så får ni gärna lämna femstjärniga betyg på iTunes eller andra plattformar där det fungerar.

Glöm inte bort att stödja podden ekonomiskt. www.patreon.com/2pop

Handla snygga t-shirts och accessoarer från shop.spreadshirt.se/2pop

 

Ha det gott!

Med vänliga hälsningar

Två Pappor Om Prylar