81. Att vara 3,5 millimeter eller icke vara 3,5 millimeter

28 augusti - 2019

God morgon världen! Eller åtminstone Sverige. Vi är tillbaka i vanlig ordning igen. Vi valde att ta ett litet uppehåll i somras som var extremt välbehövligt för oss båda.

Denna vecka måste vi börja med att be om ursäkt för det usla ljud som vi båda lyckades åstadkomma vid inspelningen. Thomas håller på att packa ner sitt hus för att få plats i en lägenhet, det genererar ett bättre eko än vanligt… mindre önskat i poddsammanhang. Robins ljud ger också ett mer ekoaktigt ljud än vanligt. Förlåt för detta och även förlåt för de missljud som lyckades klämma sig in i Thomas ljud. Hoppas ni kan leva med det ändå.

Veckans avsnitt dedikerar vi till Samsung som nu valt att plocka bort sin 3,5millimeters-uttag från sina flaggskepp i Note-serien. De har länge hånat Apple för att ha gjort så sedan iPhone 7. Nu gör de precis på samma sätt själv. Ironi!

Gillade ni veckans avsnitt får ni självfallet lämna några fina stjärnor på iTunes eller valfri poddspelare som ger den möjligheten.

www.patreon.com/2pop om ni önskar att stötta podden ekonomiskt.

shop.spreadshirt.se/2pop om ni önskar att köpa snygga kläder och samtidigt stötta podden lite ekonomiskt.

 

Ha det gott!
Med vänliga hälsningar,

Två Pappor Om Prylar