116. WWDC 2020. Nu när det ju inte ens nyheter vi pratar om…

1 juli - 2020

Hej på er! Ledsna att ni behövt vänta så länge på oss. Familjeliv, arbete och poddcast går inte alltid hand i hand, så ibland råkar vi ta uppehåll mellan avsnitten. Vi försöker hålla oss till tanken att alltid kunna släppa avsnitten på rätt dag och varje vecka. Men tyvärr misslyckas vi med detta.

Ljudet i avsnittet blev det också något galet med. Det är precis som att ljudet har segats ner vid vissa tillfällen och höjt upp hastigheten vid andra. Hoppas ni kan ha överseende med detta… Veckans poddcast handlar såklart om WWDC… Nyheterna som kom på WWDC är ju i dags dato gamla, men vi ville helt enkelt inte vara först på bollen denna gången utan höll oss lite vid sidan av.

shop.spreadshirt.se/2pop för att köpa snygga kläder med poddens tryck på.

www.patreon.com/2pop för att stötta podden ekonomiskt.

Glöm inte att prenumerera på podden!

Hoppas ni gillar avsnittet, gör ni det får ni gärna gå in på valfri recensionssida och lämna en jättefin recension på podden. Facebook och exempelvis Apples Podcaster är väl enklast?

Ha det bäst!

Med vänliga hälsningar,
Två Pappor Om Prylar